Muut tuotteet

Tiivisteet

Peltikattoon vaadittavien tiivisteiden hankkiminen on helppoa: yksi yleistiiviste sopii kaikkiin profiileihin sekä harjalle, jiiriin että aumaan. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erikoistiivisteitä, kuten Majestic-äänitiivistenauha.

Piipun pellitykset

Saat Profiilikeskuksesta peltisepän ammattitaidolla valmistamat piipun pellitykset ja hatut, paloluukut sekä uunineduspellit. Piipun pellitys ja piipun sadehattu antavat ilmettä koko rakennukselle sekä suojaavat piippua säiden haitalliselta vaikutukselta. Näyttävät uunineduspellit voimme valmistaa kuparista, messingistä tai muusta jaloteräksestä toiveesi mukaan.

Sileät peltiarkit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös sileät peltilevyt sekä 10 jm ja 20 jm pienkelat. Sileiden levyjen varastokoko on 1250 * 2000 mm. Pienkeloja valmistamme lyhyellä toimitusajalla.

Valokatteet

R- valokatelevyillä teet helposti terassillesi tai parvekkeellesi valoisan ja suojaavan katoksen. Valokate suodattaa tehokkaasti pois haitallisen UV-säteilyn valonläpäisykyvystä tinkimättä. Voit siis käyttää katteita myös erilaisissa ikkunaratkaisuissa.

Läpivientielementit

Läpivienneillä varmistat täydellisen poistoilmanvaihdon. Tuotevalikoimastamme löydät viemärin tuuletusputket, ilmanvaihdon poistoputket, harjan tuuletusputket, huippuimurit, alipainetuulettimet ja läpivientihatut. Läpiviennin tiiviys perustuu kumikartioon, jonka alareunaan on valettu muotoiltava alumiinilaippa. Tiivistyskappale muotoutuu kaikkiin peltikatto malleihin sopivaksi profiilista riippumatta. Käyttötarkoituksen mukaan putkiosa on joko polyuretaanieristetty tai eristämätön. Läpivientisarjat toimitetaan täydellisinä asennustarvikkeet ja -ohjeet sisältävinä paketteina, joten asentaminen on helppoa. Voit asentaa läpivientisarjat joko katon asennuksen yhteydessä tai jälkikäteen.

Lisätarvikkeet

Toimitamme R- profiililevyjen värisävyihin sopivia paikkamaaleja. Maaleilla voit kätevästi korjata levyihin asennusvaiheessa tulleet pienet pinnoitevauriot.

Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu elastinen tiivistyskumimassa, jolla tiivistät pitävästi niin kourujen kuin katelevyjen liitokset. Uuden koostumuksensa ansiosta massa tarttuu jopa kosteille ja öljyisille pinnoille.