DR!PSTOP eristämättömille peltikatoille

DR!PSTOP on eristämättömien peltikattojen antikondenssipinnoite, joka korvaa erikseen asennettavan aluskatteen. DR!PSTOP tarjoaa uuden, helpon ja edullisen ratkaisun eristämättömien peltikattojen kondensoitumisongelmiin.

Uudenlainen ratkaisu sopii R-20- ja R-45-kattopeltimalleihimme. Kattopellit ovat suoraan asennusvalmiita DR!PSTOP-pinnoitteen kanssa.

DR!PSTOP – vastaus kondensoitumisongelmiin

Kondensoituminen johtuu ilman ja peltikaton lämpötilavaihteluista. Ilmiö synnyttää kosteutta ja pisaroita kattopellin alapinnalle.

DR!PSTOP imee huokosiinsa katon alapintaan syntyvän kondenssiveden. Koska DR!PSTOP estää vesipisaroiden tippumisen, tavaroita ja laitteita ei tarvitse suojata erikseen. Vesi haihtuu DR!PSTOPista takaisin ilmaan.

Lisäksi DR!PSTOP on antibakteerinen, palamaton ja ääntä vaimentava materiaali (EN 13501-1, A2-s1, d0).

Asennusvalmiina suoraan tehtaalta

Dripstop säästää aikaa asennusvaiheessa: DripStop kiinnitetään peltiin jo tehtaalla ja kattopellit toimitetaan aina asennusvalmiina. Helppoa ja huoletonta!

Dripstop soveltuu eristämättömiin peltikattoihin, mm.

  • autokatoksiin
  • varastorakennuksiin
  • maatalousrakennuksiin
  • teollisuushalleihin
  • urheiluhalleihin
  • lentokonehalleihin

Dripstop on saatavana kattopeltimalleihin R-20 ja R-45.

Soita meille ja kysy lisää uudesta tuotteestamme, p. 08 5634 700.

DR!PSTOP tarjoaa uuden, helpon ja edullisen ratkaisun eristämättömien peltikattojen kondensoitumisongelmiin. Se myös jouduttaa katon asentamista, sillä se kiinnitetään peltiin jo profilointivaiheessa.

Pyydä tarjous