• Etusivu
  • /
  • Tuotteet
  • /
  • Ässä ja Majestic
  • /
  • Lukkosaumainen Majestic SoundControl kattopelti

Lukkosaumainen Majestic SoundControl kattopelti

Nuku hyvin. Majestic SoundControl eristää äänet tehokkaasti.

Tyylikäs lukkosaumainen Majestic Soundcontrol kattopelti on edustuksellinen kattoprofiili, joka vähentää sateesta ja tuulesta aiheutuvaa ääntä merkittävästi, jopa 3 desibeliä.

Majestic-peltikaton alapintaan kiinnitettävä SoundControl-äänieriste myös vahvistaa profiilia. SoundControl kiinnitetään kattopeltiin valmistusvaiheessa ja on heti asennusvalmis. SoundControlilla on myös antikondenssiominaisuus.

Kattolevyjen helppo asennus perustuu pituussuuntaiseen saumataitokseen, jossa pontit lukittuvat toisiinsa päältä painamalla. Ruuvikiinnitys jää piiloon päälle tulevan sauman alle.

Majestic Soundcontrol -kattopellissä on valmiina räystästaitto. Asennuksessa tarvitaan räystäslista, johon räystästaitto lukkiutuu kiinni alaräystäällä. Näin myös alaräystään kiinnitys on ruuviton.

Saat Majestic Soundcontrol vain Profiilikeskuksesta – nopeasti ja varmasti sekä itse haettuna että työmaalle toimitettuna.

> Lataa esite


SoundControl-äänieriste kiinnitetään Majestic-kattopeltiin jo tehtaalla. Kattopelti on heti valmis asennettavaksi. SoundControl-äänieriste on neljä kertaa leveämpi kuin perinteinen äänitiivistenauha, ja se peittää pellin pinnan lähes kokonaan. SoundControl antaa markkinoiden parhaan äänieristyksen sateen ja tuulen aiheuttamia ääniä vastaan. Samalla se myös jäykistää lukkosaumapeltiä.


Perinteisesti kattopeltien asentaminen on kaksivaiheinen: äänieristysnauha nidotaan ruoteisiin ennen kattopeltien asentamisensa. Majestic SoundControl on puolestaan asennusvalmis sellaisenaan, mikä säästää aikaa ja pienentää asennuskustannuksia.

Pyydä tarjous