Asenna kattopellit itse tai kysy asennuspalvelusta

Voit asentaa peltikaton helposti myös itse. Kattopeltimme on helppo asentaa hyvän mittatarkkuuden ja oikein toteutettujen limityssaumojen ansiosta. Limitykset istuvat sujuvasti ja varmasti toisiinsa. Neuvomme mielellämme katon asennuksessa ja meiltä saat myös kattavat peltikaton asennusohjeet.

Omakotitalon kattoremontti on helppoa ja vaivatonta kun tilaat kattosi valmiiksi asennettuna. Voimme välittää asennustarjouspyyntösi luotettaville yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat teille laadukkaan ja edullisen kattoremontin, takuulla! Edullinen, nopea ja ammattitaitoinen kattoasennus takaa huolettomat päivät, satoi tai paistoi. Kauttamme saat myös kattotikkaat, seinätikkaat, kattosillat, lumiesteet sekä vesikourut ja alastulot. Asennustyön osuudesta saa myös kotitalousvähennyksen.

Pyydä lisätietoa kattoremontista asiantuntijoiltamme numerosta p. 08 – 5634 700 tai info(@)profiilikeskus.fi.

 

Peltikaton asennus- ja käsittelyohjeet

Lataa tästä kattopellin asennus- ja käsittelyohjeet sekä takuuehdot.

https://www.youtube.com/watch?v=7277UPb_PAM

 

https://www.youtube.com/watch?v=kyPbBIqnz0c

HUOM! Majestic-asennusvideossa katelevyissä on suora räystäsreuna.  Mikäli kattoonne tulee käännetty räystäsreuna, ei räystäälle tulevia kateruuveja tarvita. Katso ohjeet asennusohjeesta tai ota yhteyttä p. (08) 5634 700.

https://www.youtube.com/watch?v=DNKQVklZc0E

 

https://www.youtube.com/watch?v=pIwRD9dl1Hk