Profiilikeskus Oy – Kaikki mitä kattosi tarvitsee

Profiilikeskus on yli 25 toimintavuotensa aikana toimittanut laadukkaan, tyylikkään ja kestävän peltikaton jo yli 60 000 pohjoisen Suomen taloon. Kun tarvitset varmasti korkealaatuisen peltikaton pohjoisen ankaraan säähän, pyydä tarjous!

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset kattopellit kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Myös väreissä löytyy runsaasti valinnanvaraa. Tuotteilla on jopa 25 vuoden pinnoitetakuu. Löydät meiltä myös kaikki kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat, lape- ja seinätikkaat.

Toimitamme kattopaketin perille lyhyellä toimitusajalla ympäri vuoden. Halutessasi voit myös itse noutaa tuotteet tehtaaltamme Kempeleestä. Tilauksen voit tehdä kätevästi suoraan meiltä tai jälleenmyyjiltämme. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään oikean kattoratkaisun valinnassa ja laskee sinulle edullisen peltitarjouksen talosi mittojen mukaan.

profiilikeskus_ilmakuva-2

Pohjois-Suomen suurin peltitehdas Kempeleessä on toiminut jo yli 25 vuotta.

Profiilikeskuksen kattopellit on helppo asentaa

asennus_ohje

Itseasentajalle tarjoamme kattavat peltikaton asennus- ja käsittelyohjeet. Omakotitalon kattoremontti on helppoa ja vaivatonta kun tilaat kattosi valmiiksi asennettuna. Voimme välittää asennustarjouspyyntösi luotettaville yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat teille laadukkaan ja edullisen kattoremontin, takuulla!. Edullinen, nopea ja ammattitaitoinen kattoasennus takaa huolettomat päivät, satoi tai paistoi. Asennustyön osuudesta saa myös kotitalousvähennyksen.