Kattopeltien asennus itse tai asennuspalvelun avulla

Voit asentaa peltikaton helposti myös itse. Kattopeltimme on helppo asentaa hyvän mittatarkkuuden ja oikein toteutettujen limityssaumojen ansiosta. Limitykset istuvat sujuvasti ja varmasti toisiinsa. Neuvomme mielellämme katon asennuksessa ja meiltä saat myös kattavat peltikaton asennusohjeet.

Voit tilata peltikaton asennuksen kauttamme

Omakotitalon kattoremontti on helppoa ja vaivatonta kun tilaat kattosi valmiiksi asennettuna. Voimme välittää asennustarjouspyyntösi luotettaville yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat teille laadukkaan ja edullisen kattoremontin, takuulla! Edullinen, nopea ja ammattitaitoinen kattopellin asennus takaa huolettomat päivät, satoi tai paistoi. Kauttamme saat myös kattotikkaat, seinätikkaat, kattosillat, lumiesteet sekä vesikourut ja alastulot. Asennustyön osuudesta saa myös kotitalousvähennyksen.

Pyydä lisätietoa kattoremontista asiantuntijoiltamme numerosta p. 08 – 5634 700 tai info(@)profiilikeskus.fi.

 

Peltikaton asennus- ja käsittelyohjeet

Lataa tästä kattopellin asennus- ja käsittelyohjeet sekä takuuehdot.

 

HUOM! Majestic-asennusvideossa katelevyissä on suora räystäsreuna.  Mikäli kattoonne tulee käännetty räystäsreuna, ei räystäälle tulevia kateruuveja tarvita. Katso ohjeet asennusohjeesta tai ota yhteyttä p. (08) 5634 700.